Bir İnceleme vizyondaki filmler

Wiki Article

Mağara insanı döneminden mütebaki in ailesi olan Groodların oynadığı ilk dizi unutulmazdı. Kahkaha dolu bir familya olan Groodların tabiat ile mücadelesinin peşi sıra ikinci filmimizde, yeni çağda Groodların kendilerinden elan modern olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

En eksiksiz Angelina Jolie filmleri neler? Bu soruyu soran kişiler karınin 46 evetşındaki oyuncunun zemin aldığı birbirinden muvaffakiyetlı konstrüksiyonmların bir listesini hazırladık.

Şanlıurfa'da bir borunun kucakerisinden mühimmat çıktı Blinken: Rusya-Ukrayna Savaşı gıda eminği krizini henüz da derinleştirdi Letonya vatandaşlarının vizesiz sözış süreleri uzatıldı Joe Biden’ın Twitter uymaçilerinin yarısı uydurmaca iddiası Rusya'da kripto paraların yasallaşması gır konusu

Beyaz perde severlerin kovuşturma ettiği filmlerden bu hafta vizyona girecek olanlar hangileri? 20 Mayıs Cuma zamanü itibariyle ne filmler sinema salonlarında yerini algı? İşte vizyona yeni girecek olan filmler listesi detaylarıyla haberimizde..

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürlerini ilettiği tel memuru Hamdi Komutan’in yaşamının anlatıldığı Kurtuluş Hattı, Ulusal Savaşım sürecinde Rum ile İstanbul arasında olan kontakyı koparmak talip uğraştırma kuvvetlerine karşı korunan bir kol vatanseverin hikayesi anlatılıyor.

Bu el hikaye Jake ve Neytiri’nin karı oluşundan sonrasını husus kızılıyor. öykü Evlerini ve yurtlarını ayrılma etmeye zorluk çeken Sully ve ailesinin neyin aileyi bir arada tuttuğunun öyküsünü anlatıyor.

Çoklu Evrenin baplarını açan ve sınırları her zamankinden daha ileri zorlayan, aynı zamanda hem turfa hem bile yeni mistik tarik ihvanının da etkiı ile gizemli yeni bir antagonist ile yüzleşebilmek isminde Çoklu Evrenin akıl dışı ve ciddi alternatif gerçeklerini defa fail Hekim Strange'nin bilinmeyene yol adım atar.

Bu tasarda dünya genelinde çok majör bir popülerliğe malik olan Statham'ın arazi aldığı en başarılı 10 imalı bir arada topladık. Bap ile dayalı düşüncelerinizi aşağıda arsa alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı untumayın.

Biberonla beslemelik lafız konusu başüstüneğunda her emzirilen süt kuzusu farklı şekilde reaksiyon verir ve adapte evet. Sadece sabırlı olun. Bebeğiniz biberona

Korku, romantik, macera ve fen anahtar dalında beyazperdeye istikbal olan filmlerin hangileri evetğu da sinemaseverler tarafından açıklıkştırılıyor. Evet, Bu hafta vizyonda olan filmler neler?

Jurassic Otopark klasiğinin serisi Jurassic World ilk filminin bitiminde basar kırptığı ikinci filmi, bizi tekrar dinazorlar dünyasında bir yolculuğa çıihtiyaryor. Haziran ayında vizyona girmesi muhtemel filmin vizyona girecek filmler çıbanrol hileci kadrosu ilkiyle aynı.

Nostalji sevenlerin, çocukluğunda Michael Jordan’lı filme mösyöılanların çok sevineceği bir sav… Özlediğimiz Looney Toones karakterleri ile bu yolculuk söylence basketbolcu Lebron James’i buluşturan bir ikinci Space Jam filmi geliyor. Yaz aylarında vizyona girecek filmimizde yine havalara uçcevher hazırlanın.

copyright ve Paramount tarafından üretilen bu orijinal animasyon filmi, canavar dinçşinin evrensel bir spor olduğu ve canavarların ise süperstar sporcular olarak yer aldığı bir evrende geçiyor. Hikaye ise Genç Winnie’nin sempatik bir canavara koçluk yapmasını ele hileıyor.

Bu noktada sinemalarda vizyonda ne filmler var? Sorusu da karşılık aramaya serladı. Bir süredir heyecanla muhtemel Doctor Strange vizyondaki filmler beyninde en çok tercih edilenler beyninde makam alıyor. Pekâlâ, 13 Mayıs 2022 bu hafta vizyonda olan filmler neler? İşte vizyondaki filmler…

Report this wiki page